Владо Стоянов: Резултатът не е справедлив, извинявам се на отбора и ръководството


Владо Стоянов: Резултатът не е справедлив, извинявам се на отбора и ръководството

3483 0

Владислав Стоянов получи наградата на Марселиньо за "Играч на мача", тъй като бразилецът е получил травма по време на срещата и е бил подложен на процедури веднага след последния съдийски сигнал.

"Резултат не бе справедлив, създадохме много положения, но за съжаление едно мое подхлъзване лиши тима от победа. Извинявам се на на отбора, треньорите и ръководството. Нямаше никакво нарушение срещу мен, просто се подхлъзнах.

Това, което видях е, че имахме три-четири чисти положения и в двете полувремена, но има го и това във футбола.

Не мисля, че има умора при нас. Имахме последните 2-3 седмици мачове през три дни, но пейката ни е дълга, треньорите се справят идеално, лекарския щаб си върши работата страхотно и всички са възстановени.

Докато и на хартия не сме шампиони, интрига винаги има. Левски загуби точки, ЦСКА загуби точки, ние също днес загубихме две точки. Аз не гледам претендентите, гледам си нашия отбор. Надявам се да продължаваме да печелим и до края да запишем само победи."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички