Верея не е взимал точки само от Лудогорец


Верея не е взимал точки само от Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1051 0

През миналия сезон като пълен дебютант в елита Верея достигна до бараж за Лига Европа, който загуби на „Герена" от Левски след дузпи. Представянето на заралии тогава бе отлично и затвърдено през настоящата кампания. Тимът, воден от Илиан Илиев, е на шесто място с актив от 26 точки, дошли след 8 победи и 2 равенства.

Днес от 15:00 часа обаче Верея приема шампиона и лидер Лудогорец. Именно разградчани са единственият отбор в Първа лига, от който заралии не са успели да вземат нито точка - три загуби, при голова разлика 2:12, пише „Тема спорт”. Тук говорим за тимове, участвали и в двата сезона на Верея в елита.

През това време старозагорци спираха, и то по няколко пъти, ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив, Ботев, Берое, Черно море, Дунав Русе, Славия. И нито веднъж Лудогорец. Старши треньорът на Верея Илиан Илиев сподели очакванията си за предстоящия мач с Лудогорец.

"Излизаме срещу шампиона на България и е нормално да ни очаква труден мач. Съперниците ни запазиха основните си футболисти при победата над Витоша миналия кръг. Въпреки че в Лудогорец трудно може да се говори за основни и периферни играчи. Там всички са много качествени", започна специалистът.

Илиев има сериозни проблеми със състава, след като заради наказания мача пропускат Георги Аргилашки и Мирослав Енчев. Осман Балде е с увредена странична връзка на коляното и пропуска мачовете до края на сезона. Георги Андонов пък е с проблеми в адукторите, а Хюсеин Сюлеймани се прибра в родината си заради смърт на негов много близък приятел. Наставникът обаче смята да разчита на момчета, които до сега са чакали своя шанс за изява и се надява те да се представят на ниво.

Проблеми със състава има и треньорът на Лудогорец Димитър Димитров. С травми са Марселиньо и Рафаел Форстер, който е с подуто коляно, а Върджил Мисиджан е наказан. ака и тримата отпадат от сметките на Херо за днешното гостуване на Верея. Те останаха да тренират по индивидуална програма в Разград. Абел Анисе пък попадна в групата за срещата, но до последно ще се мисли дали той ще вземе участие в нея, тъй като продължава да изпитва болки в глезена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички