Вандерсон сяда на пейката срещу Ботев (Пд)


Вандерсон сяда на пейката срещу Ботев (Пд)
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2045 0

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо планира поне три промени по състава спрямо този, загубил реванша от Милан. Днес срещу Ботев Пловдив почти сигурно на пейката ще остане бразилското ляво крило Вандерсон. Той се представи изключително слабо в Милано и се очаква мястото му да бъде заето от Лукоки, който бе резерва на "Джузепе Меаца".

На върха на атаката Херо е решил отново да се довери на Якуб Швиерчок. В предишния мач в Първа лига той заложи на Клаудиу Кешеру, който се отчете с два гола. Втората промяна е свързана със средата на терена. Светослав Дяков ще се завърне сред 11-те, като замени започналия срещу Милан Яцек Горалски. На вратата Ренан ще бъде предпочетен пред Браун. Почти сигурно Терзиев ще остане партньор на Козмин Моци, пише "Тема спорт".

Димитър Димитров-Херо пък ще търси първа победа като гост срещу отбор от първата шестица. Досега той загуби с 1:2 от Верея и направи 0:0 с Левски, като повече от половин час игра с човек повече. Лудогорец падна и от още един тим от Топ 6 навън, макар и за купата. На четвъртфиналите разградчани загубиха с 1:2 от ЦСКА. Те биха армейците в София в началото на кампанията в Първа лига, но тогава начело на тима все още беше Димитър Димитров-Херо. Следващото гостуване на Лудогорец за първенство е отново на тим от първата шестица. На 5 март (понеделник) от 17:30 часа орлите срещат Берое в Стара Загора.

Крайният защитник Филип Филипов е пред повторен дебют за Ботев Пловдив. Десният бек ще замени продадения в Лудогорец Цветомир Панов. Той вече бе част от канарчетата в периода 2013/16. Бе привлечен тогава от Станимир Стоилов. Треньорът на жълто-черните Николай Киров този път ще вземе юношата Крие Добрев, който в събота игра отлично и вкара за победата на Ботев над Черно море при 17-годишните в Елитната група. Това е и единствената промяна спрямо мача с Левски, а Цветомир Панов ще е в групата, но на Лудогорец. Белия е подготвил и известни промени в тактиката и състава в сравнение със загубата на "Герена" в предишния кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички