Вандерсон обясни защо Лудогорец не е на познатото ниво и оцени ЦСКА


Вандерсон обясни защо Лудогорец не е на познатото ниво и оцени ЦСКА

4608 0

Звездата на Лудогорец Вандерсон разкри каква е причината тимът да не играе толкова силно през настоящия сезон. Той сподели мнението си за ЦСКА и очакванията си от предстоящия мач между двата тима.

"В Лудогорец станаха доста промени. Много се махнаха от отбора. Станаха много промени в щаба, много пъти се сменяха треньорите. Такива промени изискват време. Моментът е труден, но аз съм сигурен, че всичко ще си дойде на мястото и ще е нормално", заяви бразилецът пред "Дарик радио".

"Мисля, че ни очаква много труден мач. ЦСКА е силен отбор и неслучайно е на три точки зад нас. Мотивацията ни е много голяма, защото знаем, че мачът е решителен. Победа в този мач може да ни даде огромни шансове да станем шампиони. Много сме мотивирани, защото знаем, че съперникът е труден. Фокусирани сме на 100% за мача срещу ЦСКА. Мисля, че това е като финал за титлата. След него остават още три двубоя. Този мач е ключов и най-важен. Сметките показват, че ако победим ЦСКА, отваряме преднина от 6 точки. После само с една победа ставаме шампиони", каза още Вандерсон.

А защо в Сърбия се надяват ЦСКА да стане шампион на България вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички