В САЩ разкриха точната причина за бягството на Недялков в Разград


В САЩ разкриха точната причина за бягството на Недялков в Разград
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2352 0

Защитникът Антон Недялков изуми футболна България, а и всички в Далас, след като напусна американците, за да се завърне в България, но не с екипа на ЦСКА, а с този на Лудогорец. В САЩ обявиха, че причина за напускането на играча са станали някакви семейни проблеми, но не стана ясно точно какви. Сега изданието sportsday.dallasnews.com хвърли повече светлина върху това.

Оказа се, че Недялков е напуснал Далас, защото приятелката му не е успяла да удължи своята американска работна виза. Футболистът неведнъж обяви, че в Америка се чувства малко самотен и родината му липсва, като изглежда, че мисълта да остане и без приятелката си го е накарала да вземе любопитното решение за бъдещето си.

В същото време изданието потвърди информацията, че Лудогорец е броил за българина 2,400 000 долара. То пише, че ФК Далас е бил на 50% печалба от трансфера на Недялков. Предвид факта, че ЦСКА го продаде за 1,5 млн. долара, излиза, че американците са го трансферирали за над 2 милиона долара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички