В САЩ разкриха точната причина за бягството на Недялков в Разград

Защитникът Антон Недялков изуми футболна България, а и всички в Далас, след като напусна американците, за да се завърне в България, но не с екипа на ЦСКА, а с този на Лудогорец. В САЩ обявиха, че причина за напускането на играча са станали някакви семейни проблеми, но не стана ясно точно какви. Сега изданието sportsday.dallasnews.com хвърли повече светлина върху това.

Оказа се, че Недялков е напуснал Далас, защото приятелката му не е успяла да удължи своята американска работна виза. Футболистът неведнъж обяви, че в Америка се чувства малко самотен и родината му липсва, като изглежда, че мисълта да остане и без приятелката си го е накарала да вземе любопитното решение за бъдещето си.

Разкриха каква е причината Недялков да подпише с Лудогорец

Доскорошният любимец на феновете на ЦСКА - Антон Недялков, вече е част от тима на Лудогорец. Логично това не се понрави никак на "червените" фено...

В същото време изданието потвърди информацията, че Лудогорец е броил за българина 2,400 000 долара. То пише, че ФК Далас е бил на 50% печалба от трансфера на Недялков. Предвид факта, че ЦСКА го продаде за 1,5 млн. долара, излиза, че американците са го трансферирали за над 2 милиона долара.

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!