Тръгва ли си Дерменджиев? Арогантният отговор от Лудогорец пред Sportline.bg


Тръгва ли си Дерменджиев? Арогантният отговор от Лудогорец пред Sportline.bg
Снимка: Иван Йочев

23604 3

Още преди конкурента за първото място ЦСКА да е изиграл своя мач Георги Дерменджиев може да се наложи да си търси нов отбор, информира източник на Sportline.bg в Разград.

Двубоят с Литекс е бил "задължителен" в графата за победи в преследването на ЦСКА за върха, но както стана ясно, "орлите" разочароваха и загубиха с 0:1, а играчите изглеждаха крайно незаинтересовани от случващото се на терена. Козмин Моци пък се прояви с изключително невъзпитана постъпка, която му спечели червен картон.

Нашият екип се опита да потвърди информацията на наш източник, че Георги Дерменджиев може да бъде освободен от поста си на старши треньор на разградчани, като се свърза с PR отдела на Лудогорец, в случая Владислав Трифонов.

Г-н Трифонов се държа изключително грубо с журналист на Sportline.bg, който се опита да си свърши работата и да поднесе достоверна информация на своите читатели.

Все пак пресаташето на шампионите коментира, че информациите за уволнение на Георги Дерменджиев са "глупости", но не пожела да даде повече информация, тъй като нещата, които се пускат в Sportline.bg са тенденциозно против Лудогорец (с далеч по-груби думи).

Sportline.bg цели да поднася достоверна, своя информация на читателите си, като в същото време не можем да не отразим и голяма част от информациите, които се появяват в медиите за най-следените отбори в българското спортно пространство.

Журналистите на Sportline.bg не са си позволили да изопачат информация, независимо дали става въпрос за Лудогорец, Левски, ЦСКА, Литекс, Локомотив Пловдив, Ботев (Пловдив) и всички останали отбори. 

Журналистите на Sportline.bg имат право на позиция и коментар за събитията, свързани с тези отбори, защото това е работата на всички, които стоят зад една медия. Това, че някои коментари не се харесват на определени лица, не ни притеснява изобщо, защото в нито един момент не сме поднесли тенденциозна и уронваща престижа, в частност на Лудогорец, информация. Особено ако тя не е подкрепена с факти.

И последно искаме да се обърнем към г-н Трифонов, който подходи изключително грубо към член на нашия екип.

Г-н Трифорнов, няма да искаме извинение, но искаме човешко отношение, защото ние, както и много други журналисти, просто си вършим работата. Sportline.bg застана твърдо зад вас по време на европейския ви поход и всички стискахме палци за силно българско представяне в Европа. Играта на Лудогорец неведнъж е коментирана с възхищение от членове на нашия екип. Начинът на работа в Лудогорец също е бил обект на добри и обстоятелствени коментари, но в същото време не може да очаквате да си затваряме очите  за изцепки на Лудогорец, нелепи изказвания на членове на ръководството, игровия срив, в който се намира отбора, и така нататък.

Живеем в страна, в която свободата на словото почти не съществува. В лицето на Sportline.bg обаче може да очаквате както да възхваляваме, когато някой го заслужава, така и да критикуваме, когато някой не си е свършил съвестно работата. Така е било, така ще бъде и занапред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички