Тревога в Разград: Кондиционният треньор изчезна яко дим


Тревога в Разград: Кондиционният треньор изчезна яко дим
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3227 0

Кондиционният треньор на Лудогорец Иван Диас, който беше привлечен през лятото, пропусна последните занимания на отбора, информира "24 часа". 50-годишният испанец, който дълго време е работил в гранда Атлетико (Мадрид), не се е вясвал на стадиона в Разград от около седмица, съобщиха запознати. Не е ясна причината за отсъствието му.

Футболистите от Лудогорец получиха почти четиридневна почивка и първата им тренировка за седмицата е в понеделник. Само Драгош Григоре и Абел Анисе няма да излизат във ваканция. Националите на Румъния и Мадагаскар, които се възстановяват от операции, продължават без прекъсване тренировки с физиотерапевтите на отбора. Григоре, който все още няма сефте с екипа на разградчани в официален мач, вече започна и леко бягане.

ЛУДОГОРЕЦ ПРИВЛЕЧЕ ТРЕНЬОР ОТ ЕКИПА НА СИМЕОНЕ В АТЛЕТИКО

Припомняме, че през изминалата седмица в българския клуб имаше сътресения. Лудогорец освободи дългогодишния си служител Методи Томанов, който от 4 години насам действаше като спортен директор в клуба. Това, поне според твърденията на треньора, предизвика напускането и на Пауло Аутори, на чието място бе назначен помощникът му Антони Здравков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички