Треньорът на Дунав: Явно излиза, че сме най-тежкият съперник на Лудогорец


Треньорът на Дунав: Явно излиза, че сме най-тежкият съперник на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1196 0

Наставникът на Дунав Веселин Великов беше доволен от успеха на тима си над Лудогорец и разкри каква е рецептата шампионът да бъде затруднен по такъв начин. Русенци досега имат победа, равен и загуба срещу шампиона и са най-тежкият му съперник.

"Знаехме предварително, че не можем да се надиграваме с тях, а да ги излъжем. Не им оставихме пространства и това ни помогна да вземем трите точки. Явно излиза, че сме им най-тежкия съперник. Три мача играхме с тях, явно срещу нас не могат да играят така, както срещу другите", заяви Великов пред Diema Sport 2.

"Само можем да сме горди от това, което сме направили срещу тях. Дунав във всеки мач ще играе за победа в плейофите и мисля, че го доказваме. Ние не можем да се надиграваме с Лудогорец, трябваше да сме прибрани и да действаме на контраатака и да дебнем шансовете си пред тяхната врата", сподели още Великов и говори за целите на тима си.

 "Не знам дали ще се върнем от следващия мач у дома. Говорих с нашия президент, с директорите и те казаха, че вероятно за мача с Локо Пловдив ще сме в Русе на 28 април. Това ни влияе, защото ако сме пред 10 хил. души в Русе, това ще им повлияе положително", завърши Великов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички