Топагенти пристигат в Разград заради Анисе и Мисиджан


Топагенти пристигат в Разград заради Анисе и Мисиджан

1243 0

Двубоят Лудогорец - Милан от 1/16-финалите за Лига Европа очаквано приковава сериозно вниманието на мениджъри от Европа и света. В управата на разградчани са получили доста писма с желание за пропуски за агенти на различни клубове.

Повечето са от топпървенствата на Стария континент, твърди "Тема Спорт".

Основната им цел са вътрешният халф Абел Анисе и крилото Върджил Мисиджан. Двамата са в полезрението на клубове от Франция и Италия, като Вура е следен под лупа и от холандски и португалски отбори.

В началото на сезона той дълго време отказваше да преподпише своя договор заради разминавания в условията. Мисиджан дори бе изваден от състава, но впоследствие размисли и удължи контракта си. Очаква се холандското крило да бъде продадено след края на кампанията. Ръководството е заявило пред Вура, че при следваща добра оферта ще се раздели с него.

Той ще бъде предпочетен от Димитър Димитров-Херо за титуляр в сблъсъка с Милан.

В същото време стана ясно, че никой от БФС няма да уважи двубоя на Лудогорец срещу "росонерите". Разградчани са изпратили покани до централата, но те най-вероятно ще останат неизползвани. Основната причина е конгресът за избор на нов президент на БФС, който е в петък. От централата са решили да не създават напрежение и да не стават уязвими за още удари от страна на конкуренцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички