Тежко изпитание за Лудогорец на старта в Лига Европа


Тежко изпитание за Лудогорец на старта в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

1458 0

Лудогорец започва участието си в груповата фаза на Лига Европа с изключително трудно гостуване на турския вицешампион Истанбул Башакшехир. Двубоят на стадион "Фатих Терим" е тази вечер от 20,00 часа. 

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров не взе в групата крилото Върджил Мисиджан, като причината за решението му не стана ясна. Той я обясни, че е по изцяло спортно-технически въпроси. Херо няма да може да разчита на наказания Марселиньо, а в Разград остана и новото попълнение Рафаел Форстър. Така под рамката на вратата по всяка вероятност ще застане Ренан, а карето в отбрана пред него ще включва Сисиньо, Моци, Пластун и Натанаел. Капитанът Дяков и Лукас Саша ще играят в средата на терена. Атаката ще води Клаудиу Кешерю, а зад него ще действа триото Вандерсон, Анисе и Лукоки.

Истанбул ББ бе на крачка от класиране в групите на Шампионска лига, като само малшансът им попречи да елиминират Севиля. През уикенда момчетата на Абдула Авджъ надиграха тотално и победиха гранда Фенербахче. Добрите новини за домакините са свързани с капитана Емре Белозоглу, който е възстановен от травмата си и ще започне като титуляр. На вратата ще застане Волкан Бабаджан, а пред него в защита ще играят Жуниор Кайсара, Епуряну, Атама и Клиши. В центъра на терена ще са разположени Емре и Махмут Текдемир, а пред тях в ролята на плеймейкър ще играе Марсио Мосоро. По двете крила ще атакуват Един Вишча и Елжеро Елиа, а на върха на нападението ще действа Емануел Адебайор.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички