Стойчо Стоев: Не знам защо загубихме от ЦСКА, ще гледам отново мача


Стойчо Стоев: Не знам защо загубихме от ЦСКА, ще гледам отново мача
Снимка: БГНЕС

2415 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев засега не може да обясни защо "орлите" претърпяха загуба от ЦСКА в мач за Купата на България, с което разградчани бяха изхвърлени от надпреварата. Той подчерта, че неговият състав не е успял да направи това, което умее най-добре - да контролира мачовете си.

 

"Твърде рано е да говоря за причините за загубата, трябва да изгледам още веднъж мача и да го анализирам. Като цяло не играхме този футбол, който можем. Бързо губехме топката, а това ни е силата - да контролираме мача чрез постоянни пасове. Ние губихме топката на втория-третия пас, а ЦСКА имат добри футболисти. В един момент започнаха да не ни се получават нещата. Това е, свършено е, в събота имаме мач за първенство. 
Не бих казал, че има напрежение, тези футболисти са свикнали да играят под напрежение, изключвам го напрежението като фактор. Все още не мога да си обясня, ще ми трябва малко време, да анализирам, да говоря с футболистите, да коригираме някои неща и в събота да изглеждаме по по-различен начин. 
Във футбола няма съжаление - случило се е, не мога да се връщам какво е станало и какво не е станало. Свърши, вече ще работим, за да изглеждаме по-добре в събота. ЦСКА стоеше по-агресивно, стремяха се повече да вземат топката, когато я загубят, докато ние в това отношение не бяхме толкова агресивни. Във футбола има момент, когато и другият отбор владее топката, тогава трябва да се стремиш да я отнемеш. ЦСКА го правеше по-добре от нас и създаде ситуации. 

"Твърде рано е да говоря за причините за загубата, трябва да изгледам още веднъж мача и да го анализирам. Като цяло не играхме този футбол, който можем. Бързо губехме топката, а това ни е силата - да контролираме мача чрез постоянни пасове. Ние губихме топката на втория-третия пас, а ЦСКА имат добри футболисти. В един момент започнаха да не ни се получават нещата. Това е, свършено е, в събота имаме мач за първенство", сподели Стоев.

"Не бих казал, че има напрежение, тези футболисти са свикнали да играят под напрежение, изключвам го напрежението като фактор. Все още не мога да си обясня, ще ми трябва малко време, да анализирам, да говоря с футболистите, да коригираме някои неща и в събота да изглеждаме по по-различен начин", добави още старши треньорът.

"Във футбола няма съжаление - случило се е, не мога да се връщам какво е станало и какво не е станало. Свърши, вече ще работим, за да изглеждаме по-добре в събота. ЦСКА стоеше по-агресивно, стремяха се повече да вземат топката, когато я загубят, докато ние в това отношение не бяхме толкова агресивни. Във футбола има момент, когато и другият отбор владее топката, тогава трябва да се стремиш да я отнемеш. ЦСКА го правеше по-добре от нас и създаде ситуации", заяви Стоев.

Междувременно Николай Бодуров направи любопитен коментар след победата на неговия отбор над Лудогорец (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички