Стойчо Стоев: Не очаквах да е толкова лесно срещу Ботев, 5-те точки не ни успокояват


Стойчо Стоев: Не очаквах да е толкова лесно срещу Ботев, 5-те точки не ни успокояват
Снимка: БГНЕС

841 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна, че е изненадан от неособено трудната победа над Ботев (Пловдив) в 30-ия кръг на Първа лига. "Жълто-черните" загубиха с 0:3 в Разград. Стоев обясни и че в отбора не са спокойни, въпреки че дръпнаха с 5 точки пред втория ЦСКА, завършил 0:0 с Левски по-рано днес.

"През първото полувреме играхме с настроение и създадохме известно остри атаки. Целта беше да са повече. Очаквах да ни е по-трудно, защото Ботев са балансиран отбор, може би са мислили за Купата. Второто поне за нас бе едно добро продължение на първото. Имахме ситуации, но не съумяхме да ги реализираме. Но беше по-скоро позиционен футбол от наша страна. Заслужена победа", коментира треньорът пред "Диема Спорт".

"Вкарахме 5 гола в последните си 2 мача, доволен съм, защото преди мача с Левски ни липсваха головете, Всеки футболист, като не вкара в поредица мачове, е нормално да не се чувства уверен, независимо от името му. Затова са нужни такива мачове, да си възвърнат увереността", допълни той.

"Донякъде ни успокояват тези 5 точки, но не в пълна степен. Чакат ни доста сериозни мачове, 3 поредни гостувания, които няма да са лесни. Но всичко си зависи от нас. Още не сме спокойни", завърши Стоев. А как обясни загубата колегата му Николай Киров вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички