Стоев преди Ференцварош: Не сме дошли да мислим само за първия мач


Стоев преди Ференцварош: Не сме дошли да мислим само за първия мач

2337 0

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че отборът му е готов за предстоящия сблъсък с Ференцварош в първия квалификационен кръг в Шампионска лига. Все пак сподели, че има още какво да се желае от състава.

"Бих казал, че отборът е готов. Основният фокус през подготовката ни беше мачът с Ференцварош. Винаги има какво да се желае. Не всички неща са каквито ми се иска. Няма време за каквито и да е оправдания. Трябва да сме готови за тези два мача. Надявам се наистина да сме добре подготвени", сподели той на пресконференцията преди двубоя.

"Няма да се конкретизирам върху определени футболисти на Ференцварош. Не бих казал, че е само един опасният футболист. Така е и с Лудогорец. Във всеки един отбор си има една сплав от добри футболисти. Така е и във Ференцварош, така е и в Лудогорец. Наясно съм със състава, естествено. Още от преди два дни съм наясно. Използвах тези два дни, за да можем да работим от тактическа гледна точка, да тренираме някои неща и в двете фази на играта".

"Не обичам да говоря за проценти, защото футболът не е математика. Всеки от двата отбора си има шансовете. Надявам се, че отборът ми е добре подготвен, за да преодолее Ференцварош, който е сериозен противник. На един треньор никога не му достига времето, за да свърши, това,което му се иска. Надявам се в предстоящите мачове тези неща да се минимизират и да бъдем на едно добро ниво, за да отстраним тима на Ференцварош. Не сме дошли да мислим само за първия мач. Предпочитам във втория мач да стана така, че да ни бъде много по-лесен от първия", завърши той.

Относно Антон Недялков, който доскоро лекуваше травма, специалистът сподели: „Тренира нормално с отбора. Докторският екип каза, че няма да има проблем с неговото участие. Последните тренировки не показаха да има каквито и да е проблеми. Надявам се утре да бъде на висота".

А какво очаква да види от Лудогорец изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама