Стоев: Петте точки аванс пред ЦСКА не ни правят спокойни


Стоев: Петте точки аванс пред ЦСКА не ни правят спокойни
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1077 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна, че авансът от 5 точки, който отборът има пред ЦСКА в първенството, изобщо не го успокоява. Той заяви, че ситуацията в Първа лига все още не е решена и очаква тежък мач срещу Черно море в петък. Мачът на стадион "Тича" във Варна е от 18,15 часа.

"Футболът е такъв спорт, че няма спокойствие. Остават още доста мачове, рано е да сме спокойни. Сега виждаме, че ситуацията в първенството още не е решена и излизаме мотивирани за този двубой. А че той ще е тежък, тежък ще е. Всеки мач в плейофната шестица е тежък. И футболистите го осъзнават", коментира Стоев пред клубната телевизия.

Наставникът на "орлите" обяви, че контузията на Клаудиу Кешеру е отшумяла и той тренира нормално. Стоев посочи, че е доволен от добрата форма и на другия си нападател Якуб Свиерчок. "Доста футболисти имам, които се представят според очакванията ми към тях", заяви специалистът. А какви са трансферните планове на клуба през лятото вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички