Станислав Генчев: И Ференцварош, и ние сме по-добри отпреди, надявам се да победим


Станислав Генчев: И Ференцварош, и ние сме по-добри отпреди, надявам се да победим
Снимка: Ludogorets.com

1914 0

Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, говори пред медиите преди гостуването на тима в Унгария на Ференцварош. Двубоят е втори от груповата фаза на Лига Европа.

"Амбициите на отбора винаги са големи, аз лично се надявам утре да постигнем добър резултат, тоест - да победим и да продължим развитието си. Няма да търсим реванш, а ще се стремим да покажем добра игра. Загубените мачовете срещу Ференцварош са минало, сега тези са различни - групова фаза е, трупат се точки. Сега сме по-добри. Играем мач за мач. Първо мислим за Ференцварош, после за Левски. Определено този Ференцварош също е по-добър отколкото този, срещу който се изправихме за последно" - заяви Генчев.

"Орлите" са на първото място в групата, след като разгромиха руския гранд ЦСКА (Москва) с 5:1. Ференцварош и Еспаньол, пък, си разделиха по точка в сблъсъка помежду им. А какъв е жребият за Купата на България и кой е съперникът на разградчани - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички