След разрива: Кешеру е пред напускане - ето и основния фаворит за подписа му

Сериозен е интересът към нападателя на Лудогорец Клаудио Кешеру, който завърши втори в ранглистата на голмайсторите в Първа лига. Според информация на "Тема Спорт", като фаворит за подписа на румънеца е турският Коняспор, който вече е влязъл в контакт с представители на румънския национал.

Румънецът, който финишира сезона в Първа лига с 20 гола, е искан от комшиите от доста време. Те пробваха да го привлекат през миналото лято, а после и през зимата. Голмайсторът обаче предпочете да остане в Разград тогава. Нещата обаче са се променили.

Футбол и политика: Как ГЕРБ и БСП олицетвориха битката за титлата в Първа лига?

Преминаха поредните избори в България, които ще се запомнят с два ключови извода - българският народ хич не се вълнува кой ще го представлява в Е...

Кешеру се оказа най-недоволният футболист в Лудогорец, когато беше върнат Стойчо Стоев. Стиган се до там, че нападателят е бил категоричен, че наапуска, ако опитният специалист остане начело на отбора. Именно това се очаква да провокира трансфер през това лято. Междувременно Лудогорец уреди поредния звезден трансфер това лято (подробности вижте в този материал).

Още по темата

Please select answer!