След нов обрат и силно второ полувреме Лудогорец прегази Септември


След нов обрат и силно второ полувреме Лудогорец прегази Септември
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

816 0

Лудогорец сътвори нов обрат и победи с 4:1 Септември в София, като се завърна на върха в класирането в Първа лига. Разградчани изоставаха с 0:1 на почивката, но се развихриха през второто полувреме и стигнаха до категоричния успех. Кешеру се разписа на два пъти, а по един гол добавиха Швиерчок и Вандерсон. За домакините се разписа Асен Чандъров. 

Тимът на Антони Здравков бе катастрогален през първата част и не създаде почти нищо интересно пред вратата на Септември, като нямаше нито един точен удар през цялото полувреме. Домакините пък успяха да излязат напред в резултата още в 7-ата минута, когато Асен Чандъров получи чудесен пас в наказателното поле от Крис Гади и прониза Броун.

На почивката за игра в Лудогорец се появиха Швиерчок и Кампаняро, като това даде резултата. Полякът изравни още с първото си докосване. Другите попадения обаче дойдаха чак след 70-ата минута.

Първо Натанаел стреля силно към вратата, топката обаче мина покрай Кешеру, който я чукна леко и тя влезе в мрежата за пълния обрат. В 78' направи 3:1.  Крайното 4:1 оформи Вандерсон, който бе изведен добре, нахлу в наказателното поле и с хубав удар по земя се разписа. С успеха Лудогорец се върна обратно на върха в класирането на Първа лига. Разградчани събраха 32 точки, а вторият Левски е с 31.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички