След изненадващата молба за трансфер: Стоев пуска Лукоки да си ходи, ако...


След изненадващата молба за трансфер: Стоев пуска Лукоки да си ходи, ако...
Снимка: БГНЕС

5423 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели, че Джоди Лукоки няма да бъде спрян да напусне тима, след като крилото изрази желанието си за трансфер. Опитният специалист обаче отсече, че това ще е възможно само при добра оферта за футболиста. Също така Стоев призна, че в момента отборът разполага с твърде много вратари и някой трябва да бъде продаден.

"Джоди Лукоки заяви, че иска ново предизвикателство. Клубът няма да го спира, стига условията да са добри за отбора и футболиста. Трима вратари са ми много. И при Броун ситуацията е драматична, но няма конкретна оферта", коментира Стоев след победата над Ботушани в последната контрола на тима.

"Има още доста неща, които да се желаят. Дадох шанс на футболистите, които имаха по-малко шансове за игра. Определено се стараха. Исках да видя повече футбол. Само в дадени моменти се виждаше. Когато бяха припряни, играта стана по-нервна. Последен ден от лагера, момчетата заслужаваха победата. Имаше хубави моменти, имаше и не толкова. Видя се, че срещу по-труден отбор като Шахтьор Донецк играта ни не се получаваше", анализира Стоев. Междувременно собственикът на тима Кирил Домусчиев постави интересни цели пред Лудогорец (какви са те - четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички