Шоу в Разград! Лудогорец надупчи Берое и капарира титлата


Шоу в Разград! Лудогорец надупчи Берое и капарира титлата
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2015 0

Отборът на Лудогорец постигна повече от комфортна победа у дома срещу Берое. Срещата на "Лудогорец Арена" в Разград завърши при разгромното за шампионите 7:0.

Това означава, че след днешното равенство между ЦСКА и Левски, разградчани ще имат актив от 8 точки на върха. Те са със 78, докато "червените" имат 70. Берое пък е трети с 54 пункта.

Още във 2' Вандерсон изведе своя тим напред. Той нахлу на скорост в наказателното поле и с добре премерен удар откри. В 16' Марселиньо бе фаулиран в наказателното поле и логично бе отсъдена дузпа, която Кешеру превърна в гол. 15' преди края на първата част играчите на Димитър Димитров решиха всичко в мача с трети гол. Лукас Саша центрира прецизно и румънският таран на "орлите" бе точен - 3:0. 

В 61' отново Саша и Кешеру бяха в центъра на събитията. Първият проби и подаде към нападателя, който на два пъти опита късмета си, но без успех. На третия път на помощ се притече Върджил Мисиджан, който с лекота покачи на 4:0. Положението стана още по-тежко за заралии в 71', когато Джоди Лукоки се възползва от добро подаване на Вандерсон и заби кълбото в мрежата за 5:0. Все пак Кешеру оформи своя хеттрик в мача 14' преди края на срещата, а в заключителните минути и Кампаняро се разписа, за да оформи крайния резултат в срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички