Шефовете на Лудогорец привикват на среща Джонатан Кафу


Шефовете на Лудогорец привикват на среща Джонатан Кафу
Снимка: БГНЕС

6720 0

Бразилският нападател на Лудогорец Джонатан Кафу е останал крайно разочарован от факта, че не е бил продаден през зимния трансферен прозорец.

Както е известно, от ръководството обявиха, че няма да се разделят с играча срещу по-малко от 10 милиона евро. А интерес към него не липсваше. Той бе желан от Евертън, Лестър, Лацио и други европейски отбори. 

В последния двубой с Нефтохимик Кафу не бе в групата, като старши треньорът Георги Дерменджиев обяви, че бразилецът имал лични проблеми. Очевидно е, че играчът е далеч от най-добрите си дни и неосъщественият трансфер се е отразил на психиката му. Затова Дерменджиев намекна при успеха над Верея.

Поради тази причина ръководните фактори от високите етажи в клуба ще привикат тези дни играча на среща. Те ще искат да разберат лично от него има ли нещо, което го притеснява. Спадът във формата му през пролетта обаче е очеваден и това го доказват мачовете, които Лудогорец изигра след паузата, включително двете срещи с Копенхаген от Лига Европа, пише "Тема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички