Шеф в Лудогорец призна, че е възможно да се стигне до продажба на играчи


Шеф в Лудогорец призна, че е възможно да се стигне до продажба на играчи
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2007 0

Директорът на спортната администрация на Лудогорец Георги Караманджуков не изключи възможността от клуба да продадат някой свой играч. Той допълни, че това няма да се случи на всяка цена, а само при правилните условия.

"Върба ни помоли за малко време, за да се запознае с обстановката в отбора и след това ще решаваме за новите договори. Някои хора са дали много на клуба, но който си тръгне през задния вход на Лудогорец, никога не е успявал. Примерите са много. Има интерес към наши играчи. Възможно е да се стигне и до изходящи трансфери, но знаете, че това не става на всяка цена. Собствениците осигуряват всичко необходимо”, каза Караманджуков. 

Шампионът на България заминава за Турция на лагер на 9 януари, а на 8 февруари се връща в България. Първият мач на "орлите" в първенството ни след зимната пауза е на 15 февруари срещу Ботев (Враца). А какви контроли ще изиграе Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички