Шеф в БФС посочи кой ще е основният конкурент на Лудогорец в Първа лига


Шеф в БФС посочи кой ще е основният конкурент на Лудогорец в Първа лига
Снимка: БГНЕС

3082 0

Изпълнителният директор на БФС - Павел Колев, говори преди старта на Първа лига, който е този уикенд. Той смята, че отново Лудогорец ще е фаворит и определи кой ще бъде големият му конкурент. 

"Трудно е да се прогнозира дали първенството ще бъде конкурентно. Аз смятам, че ще бъде, тъй като мисля, че ЦСКА има повече шансове да конкурира Лудогорец. Не виждам други отбори, които да предоставят конкуренция на тези два отбора. Очаквам да е доста интересно", заяви Колев пред Diema Sport.

Той коментира и представянето на Левски в Лига Европа, който отпадна още в първия кръг. "Това е много сложна ситуация. Трупвайки моят опит, то съм се уверил, че не трябва да се говори много. Няма смисъл и аз да наливам масло в огъня за клуба. „Сините” фенове са достатъчно разстроени от отпадането от Вадуц. Очакваме представянето на другите ни два отбора. Пожелавам успех на Славия и ЦСКА. В Левски трябва да има хора, които да мислят как да излязат от тази ситуация, тъй като не е приятна за никой в клуба. Феновете очакват много повече от този отбор".

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички