Сериозен интерес към квартет от Лудогорец


Сериозен интерес към квартет от Лудогорец
Снимка: БГНЕС

3239 0

Скаути на доста чуждестранни клубове бяха заели места на "Райн Некар Арена". Четирима футболисти на Лудогорец са обект на сериозен интерес, пише "Тема Спорт".

Това са левият бек Натанаел, халфът Анисе и нападателите Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки. Последният не бе включен в титулярната единайсеторка от треньора Димитър Димитров-Херо, защото той бе предпочел да заложи на трима дефанзивни полузащитници.

Натанаел е следен от португалски клубове, а Анисе е в плановете на френски отбори, сред които е и Нант. Мисиджан и Лукоки са желани от турски тимове. През зимата клубът може да продаде някой от асовете си. Натанаел пък ще пропусне следващия европейски двубой на Лудогорец. Причината е, че в Германия той получи третия си жълт картон в Лига Европа и ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия към УЕФА.

На "Райн Некар Арена" Лудогорец бе подкрепян от агитка от около 400 души. Съоръжението обаче остана наполовина празно. Капацитетът му е за 30 хиляди зрители, а на него снощи имаше около 14 хиляди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички