Рестарт в Разград

Лудогорец вече има нов треньор в лицето на Димитър Димитров - Херо, а съвсем скоро рестартът на проекта в Разград ще бъде пълен. Това ще е втори подобен ход на Кирил Домусчиев, който веднъж вече промени изцяло облика на доминиращия в Първа лига тим. Това стана през 2015 година, когато съставът беше почти изцяло обновен, а отборът отпадна от Милсами рано-рано в квалификациите за Шампионска лига. Този път обаче предстои да видим подобрена версия на тази промяна.

Тя вече започна с махането на Георги Дерменджиев и продажбата на Джонатан Кафу. Това обаче няма да са единствените промени, които ще направи Лудогорец до края на летния трансферен прозорец.

Благодарение на Ливърпул, Лудогорец може да пласира свой халф във Франция

Интересът към Анисе Абел продължава да се засилва. След като вчера излязоха информации, че Клаудио Раниери настоява да го привлече в Нант, днес "...

Шампионите планират мащабна селекция в оставащите 15 дни на трансферния прозорец, но имената се крият в строга тайна, за да не попречат български мениджъри на потенциалните сделки. В същото време Лудогорец ще запази основните си играчи поне до влизането в групите на Лига Европа. Според развоя на първата среща срещу Судува, разпродажбата може да започне още преди края на сблъсъците с литовския тим.

Първите (почти) сигурни напускащи са Абен Анисе и Върджил Мисиджан. Интересът към мадагаскареца е много сериозен, като се очаква той да поеме към Лига 1, докато Мисиджан има само една година оставаща от своя контракт и по всяка вероятност ще бъде продаден, дори да няма задоволяваща оферта за неговите услуги.

Колко пари загуби Лудогорец заради по-късната продажба на Кафу?

Лудогорец отново счупи рекорда за най-скъп изходящ трансфер от Първа лига. След като прибра около 6 милиона за Жуниор Кайсара, който беше продаде...

Следващите в списъка може да са Натанаел и Вандерсон. Двамата са сред лидерите на Лудогорец, но и към тях има сериозни предложения от клубове от Западна Европа. Клаудио Кешеру също е сред потенциалните напускащи. До края на лятото се очакват 3-4 изходящи и 3-4 входящи трансфера, с които да бъде освежен Лудогорец, за да могат "орлите" да продължат доминацията си в българския футбол. Със сигурност промените са повлияни и от факта, че ЦСКА и Левски изглежда напипват верния ритъм и, поне "червените", имат шанс да се опълчат за титлата в Първа лига.

Още по темата

Please select answer!