Рестарт в Разград


Рестарт в Разград

4573 0

Лудогорец вече има нов треньор в лицето на Димитър Димитров - Херо, а съвсем скоро рестартът на проекта в Разград ще бъде пълен. Това ще е втори подобен ход на Кирил Домусчиев, който веднъж вече промени изцяло облика на доминиращия в Първа лига тим. Това стана през 2015 година, когато съставът беше почти изцяло обновен, а отборът отпадна от Милсами рано-рано в квалификациите за Шампионска лига. Този път обаче предстои да видим подобрена версия на тази промяна.

Тя вече започна с махането на Георги Дерменджиев и продажбата на Джонатан Кафу. Това обаче няма да са единствените промени, които ще направи Лудогорец до края на летния трансферен прозорец.

Шампионите планират мащабна селекция в оставащите 15 дни на трансферния прозорец, но имената се крият в строга тайна, за да не попречат български мениджъри на потенциалните сделки. В същото време Лудогорец ще запази основните си играчи поне до влизането в групите на Лига Европа. Според развоя на първата среща срещу Судува, разпродажбата може да започне още преди края на сблъсъците с литовския тим.

Първите (почти) сигурни напускащи са Абен Анисе и Върджил Мисиджан. Интересът към мадагаскареца е много сериозен, като се очаква той да поеме към Лига 1, докато Мисиджан има само една година оставаща от своя контракт и по всяка вероятност ще бъде продаден, дори да няма задоволяваща оферта за неговите услуги.

Следващите в списъка може да са Натанаел и Вандерсон. Двамата са сред лидерите на Лудогорец, но и към тях има сериозни предложения от клубове от Западна Европа. Клаудио Кешеру също е сред потенциалните напускащи. До края на лятото се очакват 3-4 изходящи и 3-4 входящи трансфера, с които да бъде освежен Лудогорец, за да могат "орлите" да продължат доминацията си в българския футбол. Със сигурност промените са повлияни и от факта, че ЦСКА и Левски изглежда напипват верния ритъм и, поне "червените", имат шанс да се опълчат за титлата в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички