Ренан дос Сантос може и да бъде "размразен"


Ренан дос Сантос може и да бъде "размразен"
Снимка: Globoesporte

2230 0

Бразилският вратар Ренан дос Сантос, който е изваден от първия отбор на Лудогорец, може и да преподпише с "орлите". Неговите мениджъри, които имаха сериозни финансови претенции, са склонни да намалят своите изисквания, за да може Ренан да преподпише и да играе отново. Те са наясно, че ако той бъде извън терена до края на годината, когато изтича неговият контракт с клуба, той много трудно ще може да си върне формата.

Въпросът е обаче и дали от Лудогорец ще са склонни да приемат неговите условия. След като се появиха проблемите с Ренан, ръководството на разградчани действа бързо и привлече българския национал Пламен Илиев, който ще е титуляр през пролетта.

ЛУДОГОРЕЦ НЕ Е ПЕРФЕКТНА МАШИНА ЗА УСПЕХИ. ВЕЧЕ НЕ

Няма обаче промяна при Натанаел. Неговият договор също изтича през лятото и към този момент няма индикации, че той ще го поднови. Това почти сигурно означава, че бразилецът, който бе основна част от Лудогорец в последните 3,5 години, може и да е изиграл своя бенефис със зелената фланелка.

Преди година в подобна ситуация бе Върджил Мисиджан, който в крайна сметка преподписа с Лудогорец, а няколко месеца по-късно бе продаден на германския Нюрнберг за 5 милиона евро. Вчера той заяви в Германия, че е искал да се махне от Разград още след първия си месец в отбора. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички