Ренан дос Сантос може да се подложи на операция


Ренан дос Сантос може да се подложи на операция
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1920 0

Бразилският вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос може да се подложи на операция, пише "Тема Спорт". От клуба не разкриват точно каква е травмата на стража, получена в двубоя срещу Арда. Факт е, че заради нея той пропусна гостуването на Дунав през уикенда, което бе спечелено с 1:0. Тогава под рамката на разградчани бе Пламен Илиев, а на пейката остана Хорхе Браун.

30-годишният бразилецът тръгна "на куц крак" към Будапеща, където снощи "орлите" играха срещу Ференцварош в двубой от втория кръг на Група Н на Лига Европа. Лекарският щаб все пак направи необходимото, за да може той да е в групата за мача, а не алтернатива на Пламен Илиев да бъде 19-годишният Дамян Дамянов, който пази за дубъла на клуба във Втора лига.

Дос Сантос най-вероятно няма да може да започне като титуляр и по време на неделното домакинство на Левски. А по време на паузата в първенството най-вероятно ще претърпи хирургическа интервенция. Не е ясно и колко ще продължи възстановяването му, ако се стигне до такава.

През лятото Ренан удължи договора си с клуба (старият изтичаше в края на годината), а след това си върна и мястото в стартовата единайсеторка. В пет шампионатни мача този сезон 30-годишният бразилец не е допуснал нито един гол. Той има още 1 суха мрежа в 3 двубоя в евротурнирите. Междувременно, стана ясно, че Дос Сантос може да стане... български национал. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички