Разпродажба в Лудогорец, Брандао "гони" Свиерчок?


Разпродажба в Лудогорец, Брандао "гони" Свиерчок?
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4240 0

След като само за седмица Лудогорец привлече две нови попълнения - Мей Махлангу от Динамо Букурещ и Жуниор Брандао от Атлетико Гоянензе, сега на дневен ред стои раздялата с някои от настоящите футболисти, които не се ползват много с доверието на треньора Пауло Аутори, съобщава "Меридиан мач".

Очаква се в следващите дни в Разград да започнат операция "Продажба", но все още не е ясно кои играчи ще си тръгнат от Лудогорец - или с трансфер, или като отдадени под наем в друг клуб.

Ако всичко е наред и "орлите" отстранят Торпедо Кутаиси, което ще ги прати в групите на Лига Европа, то на Аутори ще му трябва по-голяма група от футболисти, тъй като ще се бори на три фронта - Европа, Първа лига и Купа на България. Но въпреки това съставът изглежда сериозно раздут. В момента част от първия отбор на разградчани са цели 28 състезатели. В това число слагаме и младия Доминик Янков, който по принцип играе за дубъла, както и резервния вратар Даниел Наумов.

Контузии пък продължават да лекуват Владислав Стоянов, Драгош Григоре, Лукас Саша и Абел Анисе, като само последният няма да играе до края на годината.

Трансферът на Брандао засилва към изхода Якуб Свиерчок. Той така или иначе рядко играе при Аутори. Жоао Пауло също едва ли ще играе много, още повече, че няма паспорт от ЕС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички