Разкриха сумата, която би отвела Пламен Илиев в Разград още сега

100 хиляди евро делят Лудогорец от привличането на Пламен Илиев още сега. Според румънските медии шефовете на настоящия клуб на вратаря - Астра (Гюргево), търсят именно тази сума за правата на националния вратар на България.

Както е известно, бившият страж на Левски вече подписа предварителен договор с разградчани, който влиза в сила от лятото. След като това бе обявено официално от Лудогорец, националът бе пратен да тренира с юношите на Астра. Един от шефовете на клуба обаче благодари на Илиев за свършеното до момента, с което намекна, че стражът е на път към Разград още този януари.

Лудогорец договори националния вратар на България

Истинска трансферна бомба се готви да хвърли Лудогорец. Българският шампион ще привлече националният вратар на България - Пламен Илиев.  Сп...

ЗДРАВКО ЗДРАВКОВ ЗАПОЧВА РАБОТА В ЛУДОГОРЕЦ

Интересното е, че Астра вече продаде друг от пратените да тренират с юношите - Лауренциу Буш. Братът на левскаря Серджиу Буш премина в Ботошани срещу 50 хил. евро.

На заминаването към лагера в Турция изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че шампионите искат българския вратар и Серкан Юсеин още сега. Предполага се, че те ще платят около 50 хил. евро за халфа на Ботев (Пд) и малко повече за Илиев. Почти сигурно двамата футболисти ще се присъединят скоро към лагера на отбора в Турция.

Какви са целите пред клуба през новата година - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!