Равенството не е опция за Лудогорец, ето какво предимство има пред Ференцварош


Равенството не е опция за Лудогорец, ето какво предимство има пред Ференцварош
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2320 0

Наставникът на Лудогорец Алекси Желязков бе категоричен, че в четвъртък отборът ще търси победа срещу Ференцварош независимо от факта, че и равен ще класира напред в Лига Европа. Последният двубой от груповата фаза е в Разград от 22 часа.

"Ситуацията предполага, че Ференцварош ги устройва единствено победа. А как ще се опитат да я постигнат- дали ще чакат своя шанс в последните минути, дали ще тръгнат от първата минута в атаки, това ще си бъде тяхната стратегия. Ние сме готови и за едното, и за другото", каза Алекси Желязков на пресконференцията преди двубоя.

"Ние сме по-добрият отбор. Нашите играчи са участвали в доста такива мачове, това е и нашият плюс. Моят опит като треньор показва, че никога даден отбор с някаква цел, и да го устройват два знака като краен изход, ще се откаже от победата. Аз не мога да си представя как даден треньор може да направи така, че отборът му да играе за равенство. Ние ще играем за победа, нас ни устройва единствено победата", категоричен бе той, като допълни, че "орлите" нямат да търсят някакъв вид реванш от своя съперник, с който натрупаха доста двубои в последната година. 

"Ако ние търсим реванш за отпадането от Шампионската лига, те също може да търсят такъв за 0:3 на свой терен в първия ни мач в групата. Залогът е доста голям, целта е голяма. Предполагам, че и двата отбора ще бъдат фокусирани върху това", завърши Алекси Желязков. А как и защо "орлите" искат да преименуват стадиона си - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички