Препоръчаха Дерменджиев на турски гранд


Препоръчаха Дерменджиев на турски гранд
Снимка: БГНЕС

5550 0

Известният турски анализатор Ридван Николас Ердем препоръча старши треньора на Лудогорец Георги Дерменджиев за Фенербахче. В материал за родния специалист в сайта www.futbolarti.com журналистът набляга на изградения от Дерменджиев стил при разградчани и умението да развива играчите.

"Фенербахче е клуб, който трябва да промени изцяло своята философия за футбола. Точно поради тази причина им трябва човек като Георги Дерменджиев, който може да развие всеки един футболист. Дори в един момент да са казвали за играч като Густаво Кампаняро - "Този откъде го намерихте?", сега вече се вижда, че и този футболист притежава отлични качества и може да е полезен", се казва в част от анализа, цитиран от "Тема спорт".

"Отборът му играе фантастично в схема 4-2-3-1. Винаги едно от крилата се озовава на върха на атаката. Кафу бе взет сякаш от безмитен магазин, а сега предвид качествата му е оценен на 10 милиона евро", добавя Ридван Ердем.

В момента начело на Фенербахче е холандският специалист Дик Адвокаат. Той обаче вече обяви, че след края на сезона слага край и на треньорската си кариера. В момента грандът е трети и изостава на 11 точки от лидера Бешикташ, седем кръга преди края на шампионата. Участието в квалификациите за шампионската лига пък е поставено под въпрос, тъй като вторият Истанбул Б има 6 точки аванс пред фенерите.

Георги Дерменджиев пък засега има само принципна договорка с ръководството на Лудогорец да продължи своя договор, който е до лятото. Той и клубът са се разбрали, но подпис все още няма. Явно комшиите следят ситуацията и са готови да се включат в битка за Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички