Полският ас на Лудогорец виси за мача с Берое


Полският ас на Лудогорец виси за мача с Берое
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

914 0

Нападателят на Лудогорец Якуб Свиерчок може да пропусне домакинството на Берое в сряда. Полякът отпадна от групата за двубоя срещу Левски снощи и е под сериозна въпросителна за мача със "заралии", пише "Тема спорт".

25-годишният футболист страда от контузия, но треньорът на разградчани Димитър Димитров се надява медицинският щаб да успее да вдигне нападателя за домакинството на Берое на 18 април.

Якуб Швиерчок започна да показва качествата, за които бе взет в Разград. Той се превърна в герой за "орлите" в дербито с ЦСКА, когато се появи след почивката и реализира две попадения за победата с 3:2 на "Лудогорец Арена".

Полякът и румънският голмайстор Клаудиу Кешеру заформиха добра конкуренция, като в последните мачове не спират да бележат за разградчани. След головете му срещу "червените" полските медии го засипаха с похвали и апелираха към националния селекционер Адам Навалка да го повика за Световното първенство тази година в Русия. След като се присъедини към разградчани, Свиерчок успя да отбележи пет попадения в седем мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички