Подготовката на Лудогорец в цифри


Подготовката на Лудогорец в цифри

2395 0

Тимът на Лудогорец провежда втория етап от своята подготовка в Испания. До началото на първенството остават 3 седмици и е време да проверим какво свърши отборът от Разград до момента в цифри.

1-ви минути в игра от 9 ноември насам записа Браян Ангуло. Това стана в контролата срещу Днепър. Последният път, когато Ангуло игра за "орлите" бе в двубоя срещу Локомотив (Пд) през есента.

2 пъти Лудогорец е правил 0:0 срещу украинци. Преди това шампионитe не успяха да се победят и с Металург Донецк през лятото на 2013-а година, когато треньор бе Ивайло Петев. Освен това 2 са и срещите, в които отборът от Разград запсива суха мрежа в подготовката. Другият двубой, в който шампионите не допускат попадение е при победата срещу Гройтер Фюрт с 1:0.

3 са спечелените срещи от клуба. Воденият от Георги Дерменджиев отбор записа победи срещу Спартак Москва, Риека и Гройтер Фюрт, съответно 3:2, 2:1 и 1:0.

4 часа без допуснат гол. Това показва статистиката за Иван Чворович, който е имал най-голям принос за сухите мрежи на отбора. Сърбинът е изиграл 245 минути. За сравнение Владислав Стоянов вади топката от мрежата си 4 пъти за 198 минути, а Аргилашки веднъж за 97.

5 попадения са допуснали шампионите до момента. Едно при равенството срещу Динамо Москва (1:1), едно при загубата от Унион Берлин (0:1), едно при победата над Риека (2:1) и две при победата над Спартак Москва (3:2)

6 са контолите, които Лудогорец изигра до момента от подготовката си. В тях Георги Дерменджиев е разчитал на 25 футболисти. Единствените, които не са взели участие до тук, са Юнес Хамза, който така и не проведе нито една тренировка с отбора през зимата, и младите Олег Димитров, Веселин Любомиров и Денислав Александров.

7 са попаденията, които разградчани са реализирали до момента. Любопитен факт е, че всички попадения са били отбелязани с десен крак. Автори: Моци - дузпа, Ернандес - фаул, Кишада, Марселиньо, Абало и Безяк.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички