Планират ли в Лудогорец треньорска рокада?


Планират ли в Лудогорец треньорска рокада?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1327 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обясни подробно, че клубът не планира смяна на Георги Дермнеджиев, независимо от отпадането на отбора от Шампионска лига. "Орлите" отпаднаха от турнира заради гола на чужд терен, отбелязан от Апоел, но пък има страхотен шанс за групите на Лига Европа, тъй като се падна с литовския Судова.

"Как да оценяваме работата на Дерменджиев? Един гол не ни достигна, за да влезем в плейофа на Шампионска лига. Бяхме много близо. Малко и съдбата беше срещу нас. Ако си спомняте изявлението на нашия собственик в официалния му профил в социалните мрежи, и той бе доволен от преставянето на тима.

За мен е много рано да се правят генерални оценки, но Дерменджиев има изключително сериозен принос за успехите на Лудогорец и не може така с лека ръка да му се прави анализ и да му се гледа съдбата, заради някои временни несполуки. За мен не е сега моментът. Той има доста работа пред себе си. Играем в доста сгъстен цикъл сряда -събота", каза Петричев по темата. 

Попитан за спекулациите, които свързват Мирча Луческу и Димитър Димитров - Херо с Лудогорец, Петричев отговори: "Аз не знам такова нещо. По принцип при разклащане на отбора е стандартно да се появяват слухове за треньорски смени, но който познава поведението на Лудогорец знае, че не правим резки движения заради един мач или временна несполука", коментира още Ангел Петричев пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички