Пламен Илиев предупреди сериозно Лудогорец преди последния мач в Лига Европа


Пламен Илиев предупреди сериозно Лудогорец преди последния мач в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3328 0

Един от най-важните футболисти на Лудогорец - Пламен Илиев, беше категоричен, че отборът няма право да излезе срещу Ференцварош с нагласата, че равенство е достатъчно за класиране към елиминациите в Лига Европа. Ситуацията в групата е такава, че точка е достатъчна на българския тим срещу унгарския шампион в последния мач от груповата фаза, но вратарят е категоричен, че подобна нагласа ще доведе до загуба на ключовия двубой в Разград след 2 седмици. 

"В Разград ни очаква много тежък двубой. Разбрахме, че Ференцварош са направили 2:2 с Еспаньо, което е хубаво, но ако излезем с мисълта, че равенството ни устройва, ще загубим. Излизаме за победа, за да излезем от групите", категоричен беше Илиев пред "БНТ" след края на мача срещу ЦСКА (Москва). 

"Орлите" поведоха срещу руските армейци през второто полувреме и можеха да си осигурят класирането на 99%, но допуснаха изравняване 15 минути преди края. Илиев обясни как се е стигнало до гола, но все пак отбеляза, че защитата е изиграла силен мач срещу руския гранд. 

"Не изчистихме добре топката при гола на ЦСКА Москва, опитахме се да играем с късо изнасяне, оттам те овладяха топката и се стигна до гола. Честно да ви кажа, мисля, че играхме добре в защита. Без грешки няма голове във футбола", философски заключи Илиев. Какво не достигна на Лудогорец за успех според Станислав Генчев четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички