Пламен Илиев: Сами се докарахме до тук мачът с ЦСКА да е най-важен


Пламен Илиев: Сами се докарахме до тук мачът с ЦСКА да е най-важен
Снимка: БГНЕС

1461 0

Тази вечер ще се изигра дербито между ЦСКА и Лудогорец, което се явява ключово за развръзката за титлата. След този двубой ще останат само три кръга до края на сезона, като двата тима може единственото да се надяват на грешки на конкрента си.

Според вратаря на разградчани - Пламен Илиев, отборът сам е виновен, че се е докарал до това положени заради многото изпуснати точки. "Атмосферата е добра. Ние се докарахме до тук, че утрешният мач да се явява най-важен за сезона", заяви той пред Нова телевизия.

Наставникът на тима - Стойчо Стоев, също е на мнение, че това е шампионски мач: "Мачът с ЦСКА неминуемо е решителен. За всички е ясно, че това е двубой за шампионската титла. Играем с конкурента, който е на 3 точки. Няма как този сблъсък да не е решителен и за двата отбора. Трябва да сме пределно мотивирани. Самите футболисти осъзнават важността на двубоя. Знаят, че този мач може да определи кой да е шампион. Виждам, че мотивацията на момчетата преди двубоя е на пределно ниво", заяви специалистът.

А кой ще ръководи напеченото дерби между двата отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички