Петричев проговори има ли скандал между Херо и Марселиньо

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че няма нищо вярно в спекулациите, че наставника Димитър Димитров и част от играчите не се разбират. 

"Никога не е имало напрежение в Лудогорец по оста футболисти - треньор. Лудогорец е клуб с ясно изградена структура и отговорности и всеки гледа задълженията. Знаете ръководството на Лудогорец, че е с твърда ръка, така че в нашия клуб няма как да има волности, още повече преди такива важни мачове, които са важни не само за клуба, но и за футболистите като цяло", заяви Петричев пред Дарик радио.

Херо: Трябва да спечелим минимум точка срещу Хофенхайм

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че е доволен от първото полувреме при победата над Дунав, но втората част е била с мисъл за пред...

Той допълни, че играчите на отбора са сериозни със сериозни цели и няма за какво да имат конфликт с треньора. "Напълно е нормално някой да е недоволен, че е резерва, но това не се отразява на съблекалнята на Лудогорец. Четох някакви заглавия за напрежение между Херо и Марселиньо, което е глупост. Марселиньо е дал много, той е с по-особен статут от това, че ни е помагал за интеграцията на другите бразилци, най-малкото той би създал някакъв проблем на клуба".

В четвъртък (07.12) разградчани имат много важен мач, гостуване на Хофенхайм, след който ще стане ясно дали тимът ще излезе от групите на Лига Европа. "Разбира се, трябва да се вземат мачовете и с Хофенхайм, и с ЦСКА, тези мачове определят облика на сезона. Ако бием Хофенхайм, ще играем напролет, което е важно за нас като клуб, на първо място като имидж. Но пък Купата на България е престижен форум, в който държим да участваме и да се представим добре Не забравяме и мача с Пирин, защото битката за титлата е оспорвана и всяка грешка се наказва. Предстоят ни три важни мача, а разни интриги не ни влияят като клуб". 

 

 

Още по темата

Please select answer!