Петричев очаква равностойна битка с Ференцварош и посочи какво иска да види от Лудогорец

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев определи, че очаква равностоен сблъсък с Ференцварош в Шампионска лига, като похвали и унгарския футбол.

"Виждате, че унгарският футбол доста е напреднал, инвестираха големи пари в инфраструктура и окомплектоване на отборите си. Унгарският футбол е на съвсем различно ниво и за мен шансовете са 50:5о. Надяваме се, че отборът е готов. Направихме добър лагер с добри контроли. Момчетата тренриаха с много голямо желание. А дали сме готови, ще научим след двата мача с Ференцварош. Мисля, че двата отбора сме равностойни", заяви Петричев преди заминаването на отбора за двубоя. 

Израелец ще свири първия мач между Ференцварош и Лудогорец

Българският шампион Лудогорец започва участието си в Шампионска лига от първия кръг. Тази година разградчани ще се изправят на старта срещу унгар...

"Падна ни се възможно най-тежкият съперник, нормално е да има напрежение, нормално е да бъдем мобилизирани. Осъзнаваме, че е един тежък противник и подхождаме с необходимото уважение към Ференцварош. Искам да видя този Лудогорец, който през годините спечели сърцата на много хора с атакуващ футбол, с красива игра, с комбинативен стил. Този Лудогорец бих искал да виждам не само в Будапеща, но и в предстоящата кампания. Но в крайна сметка треньорът е този, който решава как да подходи към мача."

"Правим всичко възможно Лудогорец да бъде по-силен в сравнение с предходния сезон. Ние си знаем нашите слабости, знаем къде сме сбъркали. Знаем кои са ни силните страни, така че правим всичко необходимо Лудогорец да бъде по-силен от миналия сезон", сподели още Петричев.

Лоши новини застигнаха Лудогорец след мача за Суперкупата на България, който спечелиха с 2:0 срещу Локомотив Пловдив. Един от основните играчи е с контузия, а кой е той и дали ще може да играе на старта на Шампионска лига, може да видите тук.

Още по темата

Please select answer!