Петричев е "умерен оптимист" преди Леверкузен


Петричев е "умерен оптимист" преди Леверкузен
Снимка: Иван Йочев

1649 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че е "умерен оптимист" преди дебютния двубой на тима в тазгодишното издание на Лига Европа. "Орлите" откриват кампанията си срещу Байер Леверкузен в Разград и шефът в клуба вярва в успеха, но не иска да прибързва с прогнозите си. 

В същото време той разкри много приятна новина за футбола като цяло у нас - "Лудогорец Арена" е разпродаден, с изключение на сектор "Г", където ще бъдат поставени феновете от Леверкузен.

"Още снощи приключи продажбата на билети за секторите за нашите фенове. Само Сектор Г не беше пуснат за продажба, в крайна сметка решихме от съображения за сигурност, че ще го оставим само за привърженици на Байер Леверкузен. Очаквам чудесна атмосфера. 126 човека ще има на Байер, толкова билети са продадени от тях. Те също си направиха предварителна организация”, сподели Петричев относно продажбата на билети.

"Като човек, който гледа емоционално на нещата, мисля, че ще бъде труден мач утре. Надявам се да влезем добре в мача, за да постигнем това, за което се готвим толкова много време. Имиджът на клуба е важен в Европа. Надявам се на добър мач.

Би трябвало да бъдем оптимисти за излизане от групите, нека все пак бъдем умерени оптимисти. Тези момчета знаят как да водят големи битки. Надявам се напролет да продължим тук да играем мачове", коментира още той.

Какво каза треньорът на Лудогорец преди срещата с Леверкузен четете в този материал на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички