Петричев: Ръководството искахме Аутори да остане


Петричев: Ръководството искахме Аутори да остане
Снимка: Иван Йочев

1755 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че ръководството на клуба е искало вече бившият треньор на тима Пауло Аутори да остане начело. Той обаче е искал да си тръгне от Разград. "Искахме той да остане. Той изрази лични мотиви, сам взе решението. Всички от щаба му остават. Това са много големи специалисти. Даваме шанс на Тони Здравков да покаже най-доброто от себе си и да стане шампион с Лудогорец“, коментира Петричев след победата над Левски.

"Не искам да изпадам в детайли. Водили сме продължителни разговори. Футболистите и ръководството го харесват. Съжаляваме, че такъв голям професионалист си тръгва. Смешно ми е, когато се коментира дали един треньор е временен, или постоянен. Да му пожелаем успех на Тони. Той е един добър български специалист, който има добър поглед върху българските футболисти и се надяваме да ни даде добри съвети“, добави ръководителят.

Относно уволнения спортен директор Методи Томанов, Петричев коментира: "Методи Томанов е изключително важен човек за историята на Лудогорец. Това го има във всички сфери на живота. Ние сме се разделили като приятели. Няма драма“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички