Петричев: Пожелаваме си именит отбор да дойде в Разград


Петричев: Пожелаваме си именит отбор да дойде в Разград

1825 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не е необходимо на всяка цена да се привличат нови играчи в тима. Той се надява да се падне някой именит отбор на разградчани в групите на Лига Европа. 

“Бях сигурен и вярвах до последно, че няма как късметът да не е с нас. Ще играем в Европа поне до Коледа. Честито на всички в отбора. Пожелаваме си именит отбор, който да дойде в Разград. При нас нещата винаги стават трудно, но важното е, че стават. Не бива да се заблуждаваме. Имаме си нашите трески за дялане”, заяви Петричев.

"Възможно е да има новини. Ще вземем футболисти единствено, ако сме сигурни, че ще вдигнат нивото. При нас не е необходимо да продължаваме със селекцията на всяка цена. Станислав Генчев е един кадър на Лудогорец. Ние възнамеряваме да го развиваме. Вярвам, че той е един от бъдещите добри български треньори. Важното е, че всички хора, които са компетентни, са единодушни какъв треньор се търси. Имаме доста работа в тази посока, но не сме си поставяли спешни срокове", допълни още той. 

А какво заяви Генчев след класирането на Лудогорец за групите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама