Петричев: Пожелаваме си именит отбор да дойде в Разград

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не е необходимо на всяка цена да се привличат нови играчи в тима. Той се надява да се падне някой именит отбор на разградчани в групите на Лига Европа. 

“Бях сигурен и вярвах до последно, че няма как късметът да не е с нас. Ще играем в Европа поне до Коледа. Честито на всички в отбора. Пожелаваме си именит отбор, който да дойде в Разград. При нас нещата винаги стават трудно, но важното е, че стават. Не бива да се заблуждаваме. Имаме си нашите трески за дялане”, заяви Петричев.

Лудогорец попадна във втора урна за жребия в Лига Европа, ето разпределението

Лудогорец успя да отстрани отбора на Марибор и ще играе в групите на Лига Европа. Днес българският шампион ще научи своите съперници, като вече е...

"Възможно е да има новини. Ще вземем футболисти единствено, ако сме сигурни, че ще вдигнат нивото. При нас не е необходимо да продължаваме със селекцията на всяка цена. Станислав Генчев е един кадър на Лудогорец. Ние възнамеряваме да го развиваме. Вярвам, че той е един от бъдещите добри български треньори. Важното е, че всички хора, които са компетентни, са единодушни какъв треньор се търси. Имаме доста работа в тази посока, но не сме си поставяли спешни срокове", допълни още той. 

А какво заяви Генчев след класирането на Лудогорец за групите - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!