Петричев: Поздравления за феновете на Левски, те виждат Лудогорец като по-голям съперник от ЦСКА


Петричев: Поздравления за феновете на Левски, те виждат Лудогорец като по-голям съперник от ЦСКА

3536 0

Изпълнителният директор на Лудгорец Ангел Петричев изрази задоволството си от успеха на шампионите над Левски в дербито на Първа лига. "Орлите" се наложиха с 2:0 над "сините" на Герена.

“Интересен двубой. Можеше да си решим мача и по-рано, но пропуснахме доста положения. Поздравления за публиката на Левски, стана празник. Ние си гледаме нашия отбор. Имахме си наши неща да си решаваме. След загубата от Черно море казах, че вярвам във възможностите на момчетата, тъй като ги познавам от осем години. Нищо, че някои хора ги отписват, тъй като според тях вече не ставали за голям футбол.

Днес Левски имаше повече публика от мача с ЦСКА-София. Това означава, че те припознават Лудогорец за по-сериозен съперник. Вероятно има ефект, че взехме Стойчо Стоев, но ние сме го назначили да работи дългосрочно, не за мача с Левски. Чест му прави, че се съгласи да поеме Лудогорец точно преди такъв важен двубой. Не сме отказали нито Левски, нито ЦСКА-София от борбата за титлата. Форматът на шампионата е интересен и ни чакат още вълнуващи срещи. Лудогорец иска да се мери с големите в Европа и затова искаме да има сериозна конкуренция в първенството. Не се плашим”, заяви изпълнителният директор на тима Ангел Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички