Петричев: Лудогорец ще направи силен мач, съветвам всички да гледат в четвъртък


Петричев: Лудогорец ще направи силен мач, съветвам всички да гледат в четвъртък
Снимка: БГНЕС

1682 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че отборът тръгва с позитивна нагласа за Милано и ще посъветва всички да наблюдават предстоящия мач. Разградчани гостуват в четвъртък на Милан в реванш от 1/16-финалите в Лига Европа. Първата среща завърша 3:0 в полза на италианците.

"Тръгваме с позитивна нагласа. Съветвам всички да гледат мача в четвъртък. Лудогорец ще направи силен мач, както направи в първия двубой. Този път се надявам на късмет, да ни влязат положенията и ще стане интересно. Трябва да имаш голяма фантазия, за да очкаваш да отстраниш Милан след негативен резултата като този в първия мач. На мен лично ми се иска Лудогорец да се представи добре и да вземе добър резултат, най-малкото за престиж и за клубната чест. Просто първият мач не се разви добре за нас", заяви Петричев.

Относно информациите, че Милан ще излезе с резервите срещу Лудогорец, Ангел Петричев коментира: "Гледам с притеснение на това, защото знаете, че при Милан е много относително да кажеш резерви. Това в никакъв случай не е позитив за Лудогорец".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички