Петричев: Имаше спорни моменти, с Любо Пенев ги обсъдихме в тунела


Петричев: Имаше спорни моменти, с Любо Пенев ги обсъдихме в тунела
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5341 0

 

Не съм човекът, който може да каже защо загубихме. Не отговарям за това как да се представя тимът на терена. В събота мачът ще бъде различен, ще имаме друг подход. Стойчо Стоев е достатъчно опитен, за да направи промени.
Всички мачове са важни, най-малкото заради хората, които бяха дошли на стадиона. Очевидно Купата не е нашият турнир, целта ни сега е да станем шампиони.
Футболистите със сигурност осъзнават, че днес не играха на добро ниво и очаквам да го направят в събота. Имаме доверие на спортно техническия щаб и очаквам след два дни да е различно.
Имаше спортни моменти, но и в двете страни. С Любо Пенев си говорехме за това в тунела. И те имат претенции, и ние имаме, но не мисля, че съдийството опорочи мача", заяви Петричев.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е на мнение, че е имало спорни моменти в мача с ЦСКА както от страна на "червените", така и за "орлите". Петричев призна, че е коментирал съдийството със старши треньора на ЦСКА Любослав Пенев след мача.

"Имаше спортни моменти, но и в двете страни. С Любо Пенев си говорехме за това в тунела. И те имат претенции, и ние имаме, но не мисля, че съдийството опорочи мача", заяви Петричев.

Той не даде отговор на въпросите за причините за загубата на Лудогорец: "Не съм човекът, който може да каже защо загубихме. Не отговарям за това как да се представя тимът на терена. В събота мачът ще бъде различен, ще имаме друг подход. Стойчо Стоев е достатъчно опитен, за да направи промени."

"Всички мачове са важни, най-малкото заради хората, които бяха дошли на стадиона. Очевидно Купата не е нашият турнир, целта ни сега е да станем шампиони. Футболистите със сигурност осъзнават, че днес не играха на добро ниво и очаквам да го направят в събота. Имаме доверие на спортно техническия щаб и очаквам след два дни да е различно", добави още Петричев.

Междувременно Николай Бодуров направи любопитен коментар след победата на неговия отбор над Лудогорец (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички