Петричев: Групата ни е достойна за Шампионска лига, но можем да излезем от нея


Петричев: Групата ни е достойна за Шампионска лига, но можем да излезем от нея
Снимка: БГНЕС

1116 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев определи групата на разградчани в Лига Европа като много тежка и "достойна за Шампионска лига". Българският шампион ще се изправи срещу Истанбул ББ, Хофенхайм и Спортинг (Брага), но вярва, че тимът има сили да прескочи груповата фаза.

"Ние сме в група, достойна за Шампионската лига. Ще бъде много трудно, но имаме сили да излезем от нея. Нашите съперници разполагат с много класни играчи и със сигурност имат големи амбиции. Аз обаче вярвам във възможностите на нашите момчета, защото те натрупаха доста опит в Шампионска лига и играха срещу именити съперници”, коментира Петричев. Утре вечер, от 20:00 часа, шампионът на България започва участието си с гостуване в Турция.

"Очаквам във всички мачове да се радваме на сериозна подкрепа от страна на активните ни фенове. Най-много заявки за гостуванията имаме за Хофенхайм”, допълни още изпълнителният директор на Лудогорец при заминаването на тима за Истанбул от летище “Варна”.

"Треньорите ще кажат, кой е фаворитът в групата. Сигурен съм, че те знаят силата и на трите ни съперника. Не очаквам, че някой от другите три отбора ще ни подцени. Това са клубове с класни играчи. Адебайор няма нужда да го коментираме. Той може да реши всеки мач. Точно затова ще ни бъде много трудно. Всички отбори в групата са амбициозни и искат да стигнат максимално напред", заяви още изпълнителният директор на Лудогорец.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички