Панов: Съжалявам, че отидох в Лудогорец


Панов: Съжалявам, че отидох в Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2204 0

Защитникът Цветомир Панов разкри, че съжалява, че е отишъл в Лудогорец преди една година. Той обаче допълни, че тази крачка е била необходима за него. Той напусна Лудогорец след година при шампионите и подписа с Черно море.

„Сега съжалявам, че отидох в Лудогорец. Ако пък не бях отишъл там преди година, сега щях да съжалявам, че не съм направил тази крачка", сподели бранителят пред "Меридиан мач".

За този период в Разград плевенчанинът записа 11 мача за „орлите" (9 в Първа лига, 1 за Купата на България, 1 в Европа), както и 7 срещи за дублиращия тим във Втора лига. "Престоят ми в Разград беше неуспешен. Не успях да се наложа в първия отбор. Друг е въпросът дали ми се даде достатъчно шанс. Опитах се, но нещата не се получиха. Вече обаче престоят ми в Разград е история и продължаваме напред, както се казва", добави той.

Панов подписа много бързо с Черно море, въпреки че бе спряган и за Етър и Ботев (Пд). Треньорът на „моряците" Илиан Илиев искаше десен бранител на всяка цена, след като нещата с Атанас Зехиров не се получиха и той премина в Ботев (Пд). До момента в кариерата си Панов е играл за Спартак (Пл), Литекс, Видима-Раковски, Любимец, Славия, Ботев (Пд) и Лудогорец.

Лудогорец пък може да остане и без голмайстора си. Подробности четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички