От Лудогорец преговарят с двама българи и един чужденец


От Лудогорец преговарят с двама българи и един чужденец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1892 0

Лудогорец продължава да се оглежда за нови попълнения през зимата. Разградчани водят преговори с двама български играчи и един чужденец, които да подсилят тима за пролетния дял. Родните играчи са от Ботев Пловдив - Тодор Неделев и Серкан Юсеин. Чужденецът е бразилец. Повече яснота ще има на старта на зимната подготовка.

Ценен кадър пък се завърна в редиците на Лудогорец. Д-р Валентин Великов, който е завършил Медицинския университет в София през 2002 година, е новото лице в медицинския щаб на представителния тим. Д-р Великов заема мястото на румънеца Раду Палигора, който вече не е част от разградския клуб.

Специалистът няма да има нужда от адаптация, тъй като познава отлично обстановката на "Лудогорец Арена". Той бе лекар на тима от дебютния му мач в А група през юли 2011-а до отстраняването на сръбския гранд Партизан Белград в третия предварителен кръг на Шампионската лига две години по-късно, пише "Тема спорт". Великов е работил в Левски, където бе и през последните няколко месеца. Иначе докторът работи няколко години с Ивайло Петев в АЕЛ Лимасол, Омония Никозия и Динамо Загреб.

В четвъртък вечер Лудогорец обяви първото си зимно попълнение, което отново идва от румънския национален отбор - ето кой е футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички