Новият треньор в Разград: Ще работя за по-добро представяне в Европа


Новият треньор в Разград: Ще работя за по-добро представяне в Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1715 0

Новият треньор в Лудогорец - Иван Диас, разкри защо е приел офертата да работи в България. Кондиционният специалист беше част от щаба на Диего Симеоне в Атлетико (Мадрид), но от новия сезон ще готви играчите на българския шампион.

"Нуждаех се от интернационално предизвикателство и това ми предложи Лудогорец. Мисля, че мога да помогна много на отбора, ще действам и за подобряване на играчите индивидуално с цел по-добро представяне в Европа", заяви Диас на пресконференция днес, на която бе представен той и новите футболисти Димо Бакалов и Драгош Григоре.

"Привлече ме и желанието да натрупам опит извън Испания. От два месеца контактувам с Лудогорец. За българския футбол зная това, което наблюдавам от тогава и българските играчи, които бяха в Испания", допълни испанецът.

Иван Диас смята, че е твърде възможно Лудогорец пак да играе в групите на Шампионска лига. Той заяви, че и в предишното си участие в турнира, когато в тази фаза съперник им бе и Реал Мадрид, отборът пак не е изглеждал физически зле на терена. "Трябва да се опитаме да повторим това ниво", заяви треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички