Новият наставник на Лудогорец: Тежко е, че не можем да вземем Меси или Роналдо


Новият наставник на Лудогорец: Тежко е, че не можем да вземем Меси или Роналдо
Снимка: БГНЕС

1811 0

Новият треньор на Лудогорец Павел Върба показа самочувствие по време на първата си пресконференция у нас. Според него "орлите" имат шансове срещу Интер в Лига Европа и в никакъв случай не бива да бъдат отписвани.

"Всички очаквате тези мачове с Интер. Знаете колко силен клуб са те. Вярвам, че ще имаме своите шансове. Едно към 99 не е много добра ставка на шансовете за успех срещу Интер. Но пробвайте да сложите 100 лева на подобен коефициент, може и да ви излезе", посъветва Върба.

"Лудогорец има колектив, такива отбори ми харесват! Първенствата на България и Чехия са равностойни. Добре е някои стадиони да бъдат подобрени. Истина е, че говорим с ръководството на клуба. Това, което мога да кажа е, че търсим един офанзивен и един дефанзивен играч. Имаме предвид, че някои от момчетата договорите изтичат през лятото.

Тежко е, че не можем да купим Меси или Роналдо! Приятно съм изненадан от качеството на офанзивните играчи в Лудогорец. Ако идва някой, то той трябва да е по-добър от тях. На мен няма нужда ми поставят цели. Аз си ги знам. Първо място в първенството и Купата на България! Ако не ги вземем ще е зле", допълни ощ спецът. А какво още заяви Върба относно това как вижда развитието на отбора - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички