Новият бразилец в Лудогорец се шашнал на минус 15 градуса


Новият бразилец в Лудогорец се шашнал на минус 15 градуса
Снимка: Globoesporte

2803 0

Новият вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос заяви, че знае за качеството на "орлите" от Разград и че няма търпение да започне работа под ръководството на Георги Дерменджиев.

Шампионите представиха второто си попълнение през зимата след вчерашната презентация на нападателя Жоао Пауло, който впечатли с 15 гола в 21 мача през есента с екипа на Ботев.

"Доста по-различна е обстановката тук, защото напуснах Рио при плюс 40 градуса, а идвам тук на минус 15", сподели чистосърдечно Дос Сантос.

Треньорът Георги Дерменджиев определи трансфера като "засилване на конкуренцията" и отрече да има планове за раздяла с някого от сегашните вратари. Ангел Петричев поясни, че не вижда опасност тимът да изпусне Владислав Стоянов, въпреки че той все още не е подписал нов договор.

"Преговаряме с Владо и сме в постоянен контакт. Когато има нещо конкретно, ще ви уведомим", бе лаконичен Петричев по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички