Нов в Лудогорец доволен от трансфера, вече обича българска риба


Нов в Лудогорец доволен от трансфера, вече обича българска риба

1537 0

Едно от новите попълнения на Лудогорец - бразилецът Сисиньо, говори пред "Sambafoot" за живота в България и как успява да се аклиматизира при първото си излизане извън предели на родината.

Фланговият футболист е изключително доволен от начина, по който е приеман в Разград и е категоричен, че бразилската колония в Лудогорец му помага да свикне по-бързо с живота в чуждата страна.

"Когато дойдох тук, всички ме посрещнаха много добре - и съотборниците, и шефовете, и феновете. Имам още шестима сънародници сред играчите, които ми помагат да се аклиматизирам тук и това вече се случва", сподели пред бразилското издание Сисиньо.

Той подчерта още, че феновете са страхотни и се надява да остане дълго при "орлите", печелейки много титли. Освен бранителят вече залага на българската кухня.

"Всичко е страхотно в клуба, много модерно. Публиката е страстна, но се интересува от нас и ни подкрепя. Аз малко по малко намирам мястото си и се надявам да помогна на отбора да спечели много титли.

Иначе в България много ми харесва, вече започнах да опитвам и местната кухня. Не съм я разучил много, но има едно ястие с риба, което много ми харесва и не мога да спра да опитвам от нея", сподели още Сисиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички